Ditt nya ljusa hem

Ingen vill bo trångt och instängt. Därför har BRF Förstlingens nyproducerade lägenheter extra innertakhöjd och stora fönster, som ger en härlig känsla av luft och öppenhet. Varje bostad har dessutom rymliga balkonger och uteplatser. Lägenheterna är fräscha, moderna och plansmarta – allt är av hög standard, i både utseende och kvalitet. Därtill gör hållbara byggmaterial att de får lång livslängd. Vackert och praktiskt boende, helt enkelt!

BRF Förstlingen består av två nyproducerade byggnader med totalt 35 bostadsrätter, fördelade på 27 fyror, 2 treor och 6 tvåor. Samtliga lägenheter har tillgång till eget förråd och tvättstuga i källaren. Tvättar du hellre i lägenheten finns det möjligheter till det också.

23 av bostäderna är i etage. Etagefyrorna har badrum, samt balkonger eller uteplatser, på båda plan. De har dessutom en effektfull ren betongvägg i vardagsrummet.

Unikt läge med nära till allt

I Västra Munktellstaden i Eskilstuna bor du ett stenkast från idrottsarenor, gym och badhus. Det är med andra ord perfekt för aktiva människor, men läget är svårslaget vem du än är. Du har gångavstånd till såväl centrum och mataffärer, som tågstation och flera skolor. Båda huskropparna har dessutom cykelrum källaren. Kanske behöver du knappt bilen längre? Oavsett erbjuder grannhuset möjlighet till parkeringsplats i garage.

Trots det centrala läget är känslan ändå långt ifrån innerstad. Den levande tegelfasaden knyter ihop de moderna husen med Munktellstadens historia och varierande hustaknivåer skapar ett vackrare område.

Du bor precis intill Eskilstunaån, med enbart ett trevligt promenadstråk mellan dig och vattnet. Boendet har dessutom härliga uteplatser, gemytliga entrégångar och en vacker innergård med japanska körsbärsträd. Känslan blir lite som radhus, fast i stan.