Designkoncept Bas

Klassiska material

Till BRF Förstlingen har vi valt material med omsorg där tidlösa kvalitéer skapar en långsiktigt hållbart och klassiska hem.

I BRF Förstlingens bostäder kommer du kunna känna golvvärmen genom en ekparkett från Kährs och en grå slipad ölandssten i hallen. Den vackra ölandsstenen kommer igen i lägenhetens fönsterbrädor. För förvaring finns flertalet garderober från Vedum med vita luckor och handtag i svart och krom.

Kök

Köket, hemmets hjärta, genomsyras av en klassisk men lyxig känsla tack vare den vackra Herrljunga Terazzon på bänkskivan OCH stänkskyddet, i kulören Pesco. Till detta vita Vedum luckor och handtag* i svart/krom. Diskhon är underlimmad och blandaren från Mora i krom.

För förstklassig matlagning har vi valt induktionshäll och varmluftsugn i basutbudet, tillika inbyggd micro och integrerad diskmaskin. Utöver detta kyl och frys i vackert vitt utförande, en riktig köksfläkt från Franke och LED-belysning över bänkskivan integrerad i överskåpen.

*överskåp=pushfunktion

Badrum

För att ge en mer ombonad känsla i badrummen har vi valt ett matt ljusgrått Höganäs kakel och ett ljusbrungrått Höganäs klinker, båda 10×10 cm. Till detta Vedums tvättställspaket Free med vita luckor och spegelskåp.

Bra belysning är viktigt i badrummet så i alla badrum finns infällda spottar i tak samt Vedums LED-belysning över spegelskåpet. Samtliga badrum är utrustade med en PAX handdukstork för att ge varma sköna handdukar. Blandare i krom från Mora och duschväggar/duschhörnor i klarglas. Till detta krokar och beslag i krom.

Vardagsrum

Husen är byggda med en betongstomme. Betong är ett material som vi i dessa kvarter, med sin rika industrihistoria, även vill framhäva inomhus. Därför har vi valt att i radshus-lägenheterna synliggöra betongen på en av väggarna i vardagsrummet. Betongväggen bildar en elegant fond med en modern designkänsla.

Trappen i radhusen kopplar ihop kök och övervåning och är utformade i vacker ek i såväl trappsteg som handledare med väggmonterad trappbelysning.

line